Monday 1 October 2018

Kuoni: Διευρυμένο πρόγραμμα στην Ελλάδα το 2019 με 14 νέα ξενοδοχεία


Δεκατέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα προσφέρει στο πρόγραμμα του 2019 ο τουρ οπερέιτορ πολυτελών διακοπών Kuoni, ανακοινώνοντας μία από τις εκτενέστερες συλλογές ξενοδοχείων στη Μεσόγειο στην ιστορία του (συνολικά 150).
Ενώ η Ιταλία παραμένει ο προορισμός με τις καλύτερες πωλήσεις της στην Ευρώπη, ακολουθεί πολύ κοντά η Ελλάδα, η οποία στο πρόγραμμα της Kuoni έχει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη για το 2019 με συνολικά 14 νέα ξενοδοχεία, περισσότερα νέα από κάθε άλλο προορισμό.
Το πρόγραμμα διευρύνθηκε σε αντιστοιχία με την αύξηση της ζήτησης για τη χώρα μας, με την προσθήκη και τριών νέων resort σε νέους προορισμούς, στις Σποράδες, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έτσι το σύνολο των ξενοδοχείων της Kuoni στην Ελλάδα ανεβαίνει σε 56. Τα ξενοδοχεία που προσφέρουν οι κατάλογοι σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τον διευθυντή προϊόντος Μεσογείου της Kuoni, Angelo Davino, είναι προσεκτικά επιλεγμένα για την τοποθεσία τους, το στυλ και τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Σποράδες αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για island-hopping, με μοναδική γοητεία. Μόνο 4 από τα νησιά είναι κατοικημένα, και τα υπόλοιπα προσφέρουν εμπειρίες απόλυτης απόδρασης από την καθημερινότητα.
Η Σκιάθος, η Σκόπελος και η Αλόννησος είναι τα τρία νησιά τα οποία επέλεξε για το πρόγραμμά της η Kuoni, με την Αλόννησο να διαθέτει ακόμη πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Η ζήτηση στην Kuoni για Ελλάδα σημειώνει αύξηση τα τελευταία χρόνια, αναφέρει η εταιρία, και αυτή τη στιγμή η χώρα μας βρίσκεται στην 17η θέση της κατάταξης των προορισμών της εταιρίας με τις καλύτερες πωλήσεις.
Η γκάμα επιλογών στα ξενοδοχεία είναι ευρεία, από το οικογενειακό Skopelos Village με την παραδοσιακή λευκή ελληνική αρχιτεκτονική μέχρι το μοντέρνο Elivi Skiathos με πανοραμική θέα στο Αιγαίο και άμεση πρόσβαση στις 4 καλύτερες παραλίες του νησιού.

No comments:

Post a Comment